Ons doel

Ons doel

Samenwerken met de plaatselijke bevolking aan de bouw van scholen. Zorgen zowel voor lesmateriaal als voor onderwijs voor kinderen op de lange termijn. Jonge moeders helpen een beroep te leren om het analfabetisme tegen te gaan. Mee te helpen aan het creëren van een gezondere leefomgeving. Ons doel is ook om de inwoners van Sakorola te leren hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen en zelfstandig te kunnen leven.

Voorbeelden hiervan zijn:

1) Leren naaien om eigen kleding of dat van hun kinderen te maken of repareren.

2) Eigen groenten uit eigen tuin te verbouwen.

Omdat we de inwoners goed kennen en weten dat we met ze samen kunnen werken, zijn we ervan overtuigd dat deze droom kan uitkomen Hierbij kunnen we uw hulp goed gebruiken.

Omdat we de inwoners goed kennen en weten dat we met ze samen kunnen werken, zijn we ervan overtuigd dat deze droom kan uitkomen Hierbij kunnen we uw hulp goed gebruiken. Onze werkwijze: We hebben ervoor gekozen om de mensen in Sakorola, zelf aan het werk te zetten om de school te verwezenlijken. Daarmee verbinden zij zich ook met de school en de toekomst van de kinderen., te helpen door kleine projecten op te zetten. Wat houden die projecten in, beschrijven. Deze projecten hebben een duidelijk doel en kunnen met een redelijk budget worden verwezenlijkt.